Od roku 2012 poskytujeme služby v oblasti účetnictví a daňového poradenství pro cizince i rezidenty, ve většině evropských zemí. Jelikož víme, jak složité jsou daňové zákony a pravidla, snažíme se je pro vás, naše zákazníky, vysvětlit co nejsrozumitelněji. Ke každému klientovi, ať už k jednotlivci nebo společnosti, přistupujeme individuálně a nabízíme služby, které hledáte.

Klademe velký důraz na poskytování našich služeb online. Veškeré vaše daňové záležitosti vyřešíme online, bez ohledu na to, kde žijete či pracujete. Poskytujeme širokou škálu služeb, od jednoduchých produktů do-it-yourself (příprava daňového přiznání pro úplné laiky) po daňové poradenství a služby poskytované týmem odborníků z různých zemí světa. Vše za zlomek ceny, kterou účtují firmy "Velké čtyřky".

Našim posledním projektem je jedinečné, profesionální online prostředí, které vám umožní se spojit s odborníky na základě toho, co hledáte. Ať už se jedná o daňové přiznání nebo ucelené daňové služby, pokud podnikáte v zahraničí.

Stačí nám říct, co potřebujete.